|

Counter - Strike Airsoft Divec Vol. 1

Counter - Strike Airsoft Divec Vol. 1

Historicky největší akce na posádce divec (116 účastníků)


Chtěl bych poděkovat především úplně všem zúčastněným. 
Co jsem mohl postřehnout, z rozhovorů ze zázemí, tak se všichni snažili hrát jak nejlépe uměli. Karamboly, friendly fire, nepřiznávání, nepříjemné zásahy. Ano i na této akci byli, ale dle toho co a jak kdo říkal v off zoně tak na takový příjemný počet, bylo těch nepříjemností opravdu pramálo. A za to jsem moc rád. 
Zvláštní poděkování patří hlavně našim nováčkům Lukáš Novotný aDaniel Kindl za scénář a přípravu rekvizit + korigování hry. Ruku na srdce, tohle dodávalo dnešnímu dni tempo a šťávu Emotikona smile Jen tak dál kluci. Dále bych chtěl poděkovat všem ostatním členům 74.mpr a ddm Hradec Králové za pomoc v zázemí. ( Lukáš Jánský Stein Pavel Adamec Petr Hajny Dave Smrť Cermánek Evelína Psst Robin Boldrick Hauser + kluci z ddm a Airsoft club Jičín nám dělali podej přines a šetřili tak náš čas i nohy)
Další poděkování patří vám co jste sami ráno či v průběhu pomáhali s organizací ať už u páskování, nebo při úklidu, je fakt radost pro komunitu takových lidí pracovat, zajišťovat vám akce a další. Díky vám víme, že to má smysl Emotikona smile 
No a naposled nesmím zapomenout na sponzory, takže děkujeme Myšák Miky Zástěra za nášivky, Jaroslav Hejna za výbornej chlebík a Filip Nean Tichý za fotografování. (Fotogalerie bude k dispozici již zítra na našem webu, dáme sem odkaz nebojte Emotikona smile ) A ještě vlastně taky díky moc všem odvážným s akčními kamerami. Už se moc těším na videa.
Za 74.mpr Clooster (František Chmelík)

Oragnizované akce

Akce pro firmy a školy

Sponzor stránek