|

Prázdninová kropička 3.2.2016 (fotogalerie)

Prázdninová kropička 3.2.2016 (fotogalerie)

Jarní prázdniny letos v HK navazují přímo na pololetní vysvědčení a tak jsme uspořádali tento týden místo airsoft kroužků společnou prázdninovou akci pro ty, kteří neodjeli z města hledat (marně) sníh :-)

Vstup do fotogalerie (19 snímků)

Při menším počtu účastníků byly na programu netradiční scénáře jako vlajkový kvíz nebo Pneumatika. Po soumraku přišly na řadu i nasvícené kuličky a baterky.

Fotky z galerie jsou z vlajkového kvízu. Hra spočívala v prohledání území rozděleného na 3x3 čtverce podle slepé mapy. V každém čtverci byla schovaná jedna vlajka určité barvy a týmy měly všechny vlajky najít a určit, jakou barvu doplnit do posledního neobsazeného pole. Nalezené vlajky jednotky hlásily vysílačkami na své velitelství a rychlé respawny dávaly hře pěknou dynamiku. Z vítězství se radoval po počátečním tápaní modrý tým, když průzkum jednotka zakončila frontální ofenzivou po křídle a pročesala bleskově chybějící segmenty. Závěrečný kvíz nad vyplněnou mapou byl díky správnému záznamu vlajek už jen sladkou tečkou v úspěšné hře.

Kdo dorazil na prázdninový airsoft, strávil na Divci pohodové a aktivní odpoledne a tak to má o prázdninách být! :-)

Oragnizované akce

Akce pro firmy a školy

Sponzor stránek