|

AS Kropička 5.6.2016 (fotogalerie)

AS Kropička 5.6.2016 (fotogalerie)

Pravidelná nedělní akce na airsoft posádce Divec

Vstup do fotogalerie (86 snímků)

Tak jste trhnuli nový rekord – na Kropičku na Divec se přijelo vyřádit 90 hráčů! To tu fakt ještě nebylo :-) Divecká Kropička je nezáludný herní formát rychlých stříleček s jednoduchými scénáři, aby se moc nečekalo a pořád dokola jen hrálo. A jak píšeme pokaždé v propozicích, herní scénář se přizpůsobuje množství a úrovni hráčů.

Při tomto ohromném počtu účastníků byly dnes vytvořeny tři početné týmy červených, modrých a bezbarvých a hrálo se dobývání vlajky v červeném prostoru systémem dva na jednoho. Jeden tým bránil a dva současně útočily. Díky jasné převaze útočníků šlo pouze o čas, po jaký dokáže bránící tým udržet vlajku. Obránci startovali v červeném CQB prostoru, útočníci měli respawn hlouběji v lese za hranicí žlutého prostoru.

Hra byla bohatá a pestrá, povedla se řada lokálních taktických akcí, kdy se útočníci postupně zakusovali do červeného území. Respawn měli obě strany nastavený stejně po 15 minutách, když se obránci vraceli do hry, les okamžitě zaplnily dlouhé dávky a štěkání zbraní.

Bez problémů se odehrála tři kola a vítezství si odnesli modří, kteří udrželi svou vlajku nejdéle ze všech týmů. Jsme moc rádi, že vás hraní na Divci baví a všechny vás zveme za 14 dní na další akci.

Oragnizované akce

Akce pro firmy a školy

Sponzor stránek