|

Counter Strike Real Cap 19.6.2016 (fotogalerie)

Counter Strike Real Cap 19.6.2016 (fotogalerie)

Reportáž z pravidelné nedělní airsoft akce na posádce Divec.

Vstup do fotogalerie (160 snímků)

Poslední předprázdninovou akci jsme nacpali tím nejlepším, co máte v airsoftu rádi a hrály se celý den scénáře Counter Strike v Real Cap módu (pouze s tlačnými zásobníky).

Celkem se odehrálo 6 her, každý scénář 2x, aby se týmy vystřídaly v rolích, jedno kolo trvalo 30 minut a v 2x40 lidech to byla akce každým coulem. První se hrála bomba, útočníci měli za úkol umístit, načasovat a odpálit bombu v prostoru domků v červeném CQB prostoru. V obou hrách vyhráli modří, nejprve v poslední minutě dokázali bombu umístit a odpálit, v druhé hře, kdy bránili území, se rozvinuli tak dobře, že útočníky obešli a z týla sevřeli poslední zbytek červených do kleští a eliminovali snad úplně všechny protivníky.

Další hra byla eskorta VIP osoby z jedné strany mapy na druhou. Modrým se podařilo zhruba v polovině obsadit červený CQB prostor a pak už byla cesta pro VIP otevřená. Po výměně stran vedli VIP osobu červení, ale brzo narazili na širokou modrou rojnici, která je zastavila. V této části hry dominovali ostřelovači na obou stranách. Dnes se jich na Divci sešlo opravdu hodně a na taktice hry to bylo občas docela znát.

Po polední pauze se šlo do třetího scénáře, kterým byla záchrana dvou zajatců. Tady konečně zabodovali i červení o oba týmy své zajatce před osvobozením ubránili. Herní den tedy skončil 5:1 pro modré.

Vítězům gratulujeme a všechny vás zveme na další prázdninové akce na Divci, které budeme mezi naplánované táborové akce o víkendech prokládat. Sledujte naše webovky a facebook.

Oragnizované akce

Akce pro firmy a školy

Sponzor stránek