|

Kropička Back To School 28.8.2016 (fotogalerie)

Kropička Back To School 28.8.2016 (fotogalerie)

Poslední kropička na rozloučenou s létem dostala téma „Zpátky do školy“. Rozloučit s prázdninami a zahrát si přijelo 101 dalmatinů (pardon, hráčů) a na Divci bylo opravdu narváno.

Vstup do fotogalerie (150 snímků)

Celou akci jsme pojali jako školní vyučování. Ráno začalo třídnickou hodinou ala registrací hráčů. Hráče krátce přivítal ředitel školy AirDr. Fr. Chmelík, Bb, který pak předal slovo své zástupkyni Mgr. Dagmar Steinové. Ta všechny zapsala do třídní knihy a hráče rozdělila do tří tříd. Červená A, Modrá B a Žlutá C.

První vyučovací hodinu byla matika. Všechny třídy hrály proti sobě a měly za úkol získat odpovědi na 6 otázek rozmístěných po červeném a žlutém prostoru. Vyučovací hodina (jedna hra) trvala 45 minut a pak zazvonilo na přestávku. Dále bylo v rozvrhu Český jazyk, pak velká přestávka na oběd a potom dějepis, zeměpis a poslední hudebka. Na každou hodinu si žáci měnili učebny a rotovalo se mezi respawny.

Abych to už moc neprotahoval, mezi třídami probíhaly ukrutné boje o získávání správných odpovědí, občas létaly vzduchem i kuličky. Pedagogický sbor školy se snažil ze všech sil udržet kázeň, ale žáci po sobě stříleli hlava nehlava. Jen o přestávkách měl školník chvilku času a vyvěšoval po škole nové otázky k dalším předmětům podle rozvrhu.

Na konci vyučování jsme spočítali známky a nejlepšího výsledku dosáhla Modrá B, která uspěla nejlépe ve všech předmětech.
Díky všem za účast, výbornou atmosféru a hodně úspěchů v novém školním roce 2016/2017 :-)

 

Ingame video od Tomáše Novotného

 

Oragnizované akce

Akce pro firmy a školy

Sponzor stránek