|

Real Cap 23.10.2016 Bitva o údolí

Real Cap 23.10.2016 Bitva o údolí

Reportáž z pravidelné airsoftové akce na Divci

Vstup do fotogalerie (121 snímků)

Reportáž z této akce nemůže začít jinak, než že tu byla celý den ohromná sranda. Na Divec totiž přijel sám král Jelimán, samozvaný vladař všech lemounů, se svou početnou družinou. Takovou maškarádu jsme tu ještě neměli. :-)

Scénář Bitvy o údolí obsahoval dvě části – přepravu vojenských zásob konvojem z jedné části prostoru na druhý a po vybudování druhé základny samotný hlavní útok na oba kopce v červeném prostoru. V prvním herním kole útočili modří, ale nešťastnou souhrou náhod a mohutným přispěním krále Jelimána ztratili kontrolu nad konvojem a všechny zásobovací bedny jim byly ukradeny. Následný útok na vlajky v červeném prostoru byl také náročný a nekončící vlny útoků zastavila až píšťalka ohlašující přestávku na oběd. Po obědě byla výměna stran a přeskupený jednotek, když část modrých odjela. V druhé hře dominovali také červení, kterým se podařilo zajistit celou trasu konvoje mohutným útokem a konvoj dorazil bez obtíží na cílové místo. Bitva o vlajky byla v druhé fázi byla také krátká a drtivá. TJ Chvojkovice-Brod je hold dobrý oddíl :-)

Zbytek odpoledne zbylo dost času na několik kropiček. Celý den vládnula veselá nálada, všude pobíhali lemuři a jiné maskované postavy, ve vysílačkách zněly povely a hrálo se jak o život.

Díky všem za parádní zábavu a budeme se na vás těšit už za týden na airsoftové burze Bakara a v sobotu na epické scénářové akci Black Howk Down!

Oragnizované akce

Akce pro firmy a školy

Sponzor stránek