|

Black Hawk Down 29.10.2016 (fotogalerie)

Black Hawk Down 29.10.2016 (fotogalerie)

Reportáž z velkolepé scénářové airsoft akce na Divci.

Fotogalerie I. (66 snímků)

Fotogalerie II. (105 snímků)

Letošní scénářovky Černý jestřáb sestřelen se zúčastnilo rekordních 110 registrovaných hráčů. Z červeného prostoru jsme vytvořili somálské město Mogadishu a nacpali tam nejméně 60 domorodců. Žlutá barva pásek byla určena pro 15 členů elitních Delta Force. Ti spolupracovali s modrým týmem Rangerů.

Na začátku akce proběhlo rozdělení jednotek a oddělené briefingy. Nastavila se časomíra a hra začala. Nejprve se americká armáda musela probojovat do města a zajmout jednoto z důstojníků somálského diktátora. Pak zajatce dopravili na první checkpoint a pomocí dvou humvee ho eskortovali na základnu. Pak se rangers vydali pomoci speciálům zachránit přeživší piloty ze dvou sestřelených vrtulníků.

I přes velké ztráty na obou stranách se podařilo během dlouhého dopoledne splnit všechny cíle hry a na všechny hráče čekal vydatný oběd a odpočinek před odpoledními hrami. Zahrát si přijelo spousta airsoft týmů i jednotlivců, největší skupinou bylo téměř 40 vojáků z kroužku Crossair z Týniště n.O. Děkujeme všem hráčům za účast a bezva strávený den na Divci.

Oragnizované akce

Akce pro firmy a školy

Sponzor stránek