|

Podpora ARENY FENIX

Takový návod jak můžete podpořit arénu Fenix v době omezení způsobené vládním omezením a coronavirovou krizí

Vážení přátelé, rodiče, hráči a nadšenci do sportu airsoft. Zázemí pro hru vám naše skupina vytváří již 10 let. Zažili jsme úspěchy i krizi kdy jsme museli přesunout arénu a díky vaší účasti na akcích a příspěvkách se nám povedlo arénu znovu vybudovat a začít opět rozvíjet. 
Aktuálně stojíme na prahu nové Krize. Museli jsme odsunout a zrušit malé a větší akce. Nevíme jak dlouho ještě bude trvat to omezení a nevíme kolik lidí nám na akce pustí. Spoléhat se na pomoc státu a vlády opravdu nebudeme. Věříme vám, naší základně, našim návštěvníkům že nás v tom nenecháte. 
Máme před sebou několik plánů a rádi bychom neustále pracovali na rozvoji Arény. Letos jsme zvládli zvětšit plac v off zoně, opravit cestu, připravujeme elektrifikaci zázemí a rádi bychom vybudovali ochranný plot podél veřejné cesty. Nicméně rozvoj a samotný provoz Arény Fénix si žádá určité finanční prostředky o které jsme bohužel přišli zastavením akcí. Zde přináším několik tipů jak můžete pomoci naší aréně. 

Jak nám tedy můžete pomoci???

Individuální zapůjčení prostoru:

Můžete si s partou kamarádů dle aktuálního omezení na počet lidí přijít k nám zatrénovat nebo zahrát.
Více informací naleznete zde: http://arena-fenix.cz/clanek/410/soukrome-treninky

Finanční dar:

  • Můžete nám věnovat dar. (50,--100,--500,- či 1000,- a víc, dle svých možností) Každá koruna se počítá neboť když z 1000 lidí dá každý 50,- můžeme s tím nějak pracovat.


číslo účtu: 115-2620590207/0100 do zprávy napište DAR. 

 

Zakoupení voucheru na Airsoft:

  • Nabízíme k online prodeji vouchery 5+1 za 500,- tento voucher je přenosný, vhodný jako dárek a umožní vstup na 6 našich airsoft akcí, vouchery budou platit i na naše akce v Milovicích!!! 

Objednávky pište na email: fandachmelik@gmail.com

 

Zakoupení reklamní plochy v prostorách Arény a na webu:

  • nabízíme možnost umístění vašeho baneru v prostorách arény, pokud máte nějakou firmu, rádi vás za fin. příspěvek na provoz zviditelníme na našem prostoru, webu a FB. 

Nabídky pište na email: fandachmelik@gmail.com

 

Využití našeho systému Laser Game: 

  • omezení nám umožňuje individuálně sportovat v rámci toho nabízíme možnost zahrát si venkovní laser game v počtu dle aktuálního omezení. Přiďte si zasportovat. Půjčovné systému je 200,-/os./hodinu 

Rezervace termínu:

posláním emailu na adresu: info@arena-fenix

případně na tel. čísle: 739 670 670

 

Děkujeme všem, kteří pomáhají. Jsme tady pro vás. 
ARENA FENIX 

Oragnizované akce

Akce pro firmy a školy

Sponzor stránek